Lyhytterapia

Lyhytterapia on helposti ja nopeasti saavutettavaa tukihoitoa elämän erilaisiin haasteisiin, kriiseihin ja itsensä kehittämiseen.

Lyhytterapiaan et tarvitse lähetettä etkä Kelan päätöstä, joten saat apua nopeasti. 

Mitä lyhytterapia on?

Lyhytterapia on luottamuksellista keskusteluapua erilaisiin tilanteisiin. Se on tutkitusti tehokas hoitomuoto, jonka piiriin pääset nopeasti ja helposti, ilman lähetettä. Saat toimintakykysi takaisin, psyykkinen kuormittavuus vähenee ja elämänlaatusi paranee. 

Lyhytterapia voi toimia myös ennaltaehkäisevänä apuna. Lyhytterapeuttiyhdistyksen mukaan lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua elämän haastaviin tilanteisiin – terapiaa ihan tavallisille ihmisille. 

Lyhytterapia sopii avuksi myös tilanteissa, joissa odotat psykoterapiaan pääsyä. Useiden tutkimusten mukaan psykoterapian tarve voi myös poistua lyhytterapian aikana. 

Lyhytterapia ei ole psykoterapiaa. Jos lyhytterapia ei ole sinulle riittävä hoitomuoto, lyhytterapeuttimme ohjaavat sinut eteenpäin lääkärille tai psykoterapeutille.


Ajanvaraus

Löydät lisää tietoa lyhytterapeuteistamme sekä ajanvaraustiedot alta. 

Ajanvarauksen peruutusehdot

Varattu aika on peruttava viimeistään 48 tuntia ennen vastaanottoajan alkua. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun palvelun täyden hinnan. 

Lyhytterapeuttimme

Karppinen Karima

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja otan opintojeni ohella vastaan terapia-asiakkaita.

Olen taustaltani uskontotieteen tuplamaisteri (MA in Theology and Religious Studies ja MSc in Science and Religion). Olen tutkinut muun muassa rakkautta ja intuitiota hyödyntäen psykologian ja neurotieteiden näkökulmia.

Ymmärrän erityisesti monikulttuurisuutta ja tarjoan lyhytterapiaa myös englanniksi. 

Varaa aika Terapeuttini.fi – Löydä oma terapeuttisi
tai sähköpostitse karima(at)prowork.fi 
tai soita p. 050 322 7977

Kuusinen Fanni

Olen suorittanut lyhytterapeuttisen työotteen koulutusohjelman, ja tällä hetkellä suoritan psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämiä lisäopintoja. Tarjoan opintojeni ohessa lyhytterapiaa sekä aikuisille että nuorille.

Olen pohjakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja.

Minulla on kokemusta niin akuuttipsykiatriasta, lastensuojelusta kuin vanhustyöstäkin kuin myös mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä syömishäiriöiden hoitamisesta. 

Varaa aika Terapeuttini.fi – Löydä oma terapeuttisi 
tai sähköpostitse fanni(at)prowork.fi 
tai soita p. 050 331 7730