Olen psykofyysinen fysioterapeutti ja kahden pienen lapsen äiti, joten arjen kuormittavuuden säätelystä on omakohtaistakin kokemusta. Toivon, että luotat minuun kehollisen työskentelysi kanssa, mikäli sellaista tarvetta sinulla on. Työskentelytapani on aina ollut lempeä ja kokonaiskuormituksen huomioonottava roolistani ja työpaikastani riippumatta.

Fysioterapeuttina tärkeänä pidän tapaani kohdata ihminen ja olla vuorovaikutuksessa erilaisista tilanteista tulevien asiakkaiden kanssa. Asiakkaanani tulet kohdatuksi ja kuulluksi omana itsenäsi ja vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Olet tervetullut opettelemaan uutta kehostasi minun lämpimässä ohjauksessani.

Toteutan fysioterapiaa ihmislähtöisesti enkä niinkään sairauslähtöisesti, otan huomioon asiakkaani tarinan ja se toimii minulle lähtökohtana fysioterapiaan. Olen fysioterapeuttina kuunteleva ja lämmin sekä hyvä vuorovaikutus kanssasi on minulle tärkeintä, ilman sitä hienoimmatkaan fysioterapian keinot eivät auta. Kuulostelen aina asiakkaan omaa jaksamista ja tilannetta sekä muokkaan terapiaa sen perusteella sopivaksi.

Vastaanotollani sinulla ei ole mitään paineita suorittaa, eikä sinun tarvitse etukäteen osata tai tietää mitään. Fysioterapia kanssani on yksilöllistä, keskustelevaa ja oivalluttavaa. Se voi olla mm. hengitysharjoituksia, tietoisen läsnäolon harjoittelua, maadoittumista, sinun kehosi ja sen tuntemuksien kuuntelua, rentoutumisharjoittelua ja kehotietoisuutta lisäävää työskentelyä.

Opetellaan yhdessä ymmärtämään hermostosi tilaa ja tarkastellaan vireystilaasi sekä niiden vaikutusta mm. kipuun, käydään läpi kokonaiskuormitusta ja sen vaikutuksia tilanteeseen. Voimme käydä läpi erilaisia kehollisia keinoja hallita ahdistus- tai paniikkioireita. Joskus voimme kokeilla manuaalista terapiaa ja monesti teemme yhdessä liiketerapiaa jossakin sen muodossa. Terapia näyttää erilaiselta jokaisen asiakkaan kanssa ja teemme työtä kehosi kanssa yhteistuumin.

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2019 ja valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt monipuolisissa fysioterapeutin tehtävissä.

Olen fysioterapeutti AMK, SomeBody-ohjaaja 5op (SomeBody® -menetelmä on toimivaksi todettu ryhmämuotoinen menetelmä lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden kehotietoisuus-, tunnetaitojen ja sosiaalisten taitojen edistämiseen), Lantionpohjan toimintahäiriöiden ennaltaehkäisy ja hoito -täydennyskoulutus 10op, Äitiysfysioterapia ja äidin hyvinvoinnin tukeminen -täydennyskoulutus 10op, terveystieteiden kandidaatti + maisteri -opiskelija alkaen -23, Kivun moniammatillinen hoito 10op -koulutus alkaen tammikuu -24.

 

Voit varata ajan osoitteesta Terapeuttini.fi – Löydä oma terapeuttisi

Mikäli sinulle sopivaa aikaa ei löydy, voit ottaa minuun yhteyttä myös sähköpostitse sarianna@prowork.fi