Fanni Kuusinen

Terapian kesto: tarpeen mukaan yhdestä käynnistä ylöspäin

Kieli: suomi, ruotsi

Paikka: Etäyhteydellä tai Turun keskustassa

Tarjoan lyhytterapiaa aikuisille sekä nuorille ilta- sekä viikonloppupainotteisesti, mielellään etänä.

Olen pohjakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja minulla on kokemusta yksilövastaanotosta Mielenterveys- ja päihdepalveluista psykiatrisena sairaanhoitajana sekä syömishäiriöhoitajana toimimisesta.

Olen suorittanut lyhytterapeuttisen työotteen koulutuksen, ja tällä hetkellä opiskelen psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämiä lisäopintoja. Minulla on kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä akuuttipsykiatrialta, hoitotyöstä ikäihmisten parissa sekä olen työskennellyt vastuusairaanhoitajan virassa erityislastenkodissa.

Millainen terapeutti olen? 

Terapeuttina olen empaattinen sekä aktiivinen kuuntelija. Otan kuitenkin ohjat terapiassa sekä nostan esiin teemoja, jotka tarvitsevat tarkempaa tutkiskelua. Tärkeää terapiassa on terapeutin sekä asiakkaan välinen turvallisen yhteistyösuhteen luominen sekä avoin kanssakäyminen. Asiakas voi vapaasti kertoa huolistaan, ajatuksistaan sekä tunteistaan ilman tuomituksi tulemisen kokemusta. Annan terapiaa asiakaslähtöisesti sekä yksilöllisesti on kyseessä sitten arkielämän murheet, aikaisemmat kokemukset tai esimerkiksi mielenterveyden häiriö.

Mitä istunnoillani tehdään?

Istunnoillani käsitellään asiakkaan nostamia tärkeitä aihealueita sekä hyödynnetään laajasti eri psykoterapiasuuntausten teoriaa sekä luotettavaksi todistettuja tieteellisiä lähteitä. Terapiassa voidaan käsitellä aiempia kokemuksia osana nykyhetkeä kuitenkin keskittyen paremman tulevaisuuden luomiseen.

Hinta: 65e/45min

Voit varata ajan osoitteesta Terapeuttini.fi – Löydä oma terapeuttisi

Mikäli sinulle sopivaa aikaa ei löydy, voit olla yhteydessä minuun myös sähköpostitse fanni@prowork.fi tai puhelimitse 050 331 7730

Ellen pysty vastaamaan, jätä viesti, niin otan sinuun yhteyttä.