Nepsy-valmentaja -koulutus 

INeuropsykiatriset haasteet ovat yleistyneet merkittävästi ja yhä useampi kohtaa nepsyhaasteiden kanssa eläviä niin työssään kuin vapaa-ajallaankin. 

Nyt sinulla on mahdollisuus kouluttautua kognitiivis-ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi oman työsi ohella. 

Koulutuskokonaisuus antaa sinulle valmiudet tunnistaa ja kohdata neuropsykiatrisia haasteita (kuten ADHD, Asperger, Tourette, autismi), laatia kuhunkin tilanteeseen sopivat valmennukset sekä hyödyntää työskentelyssäsi kognitiivis-ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Nämä ovat yleisimmin käytetyt terapiamenetelmät, ja tämä koulutus yhdistää nämä kaksi ainutlaatuisella tavalla. Koulutuksen käytyäsi sinulla on laajat ja erinomaiset mahdollisuudet työskennellä neuropsykiatrisena valmentajana ja auttaa asiakasta hyödyntäen molempia terapiamenetelmiä ja niiden yhdistelmää. 

Koulutus sisältää runsaasti käytännön harjoittelua, joiden avulla opit käyttämään taitoja myös asiakastyössä. Harjoituksia ohjaavat ratkaisukeskeiset ja kognitiiviset psykoterapeutit. Koulutus antaa siten erinomaiset lähtökohdat käytännön työhön. Koulutuksessa saat tietoa myös asiakastyössä mahdollisesti ilmeneviin juridisiin seikkoihin. 

Opetus tapahtuu tehokkaassa pienryhmässä. 

Koulutus kestää noin vuoden ja sen voi suorittaa oman työn ohella. Koulutuksen käytyään opiskelija voi käyttää neuropsykiatrinen valmentaja tai nepsy-valmentaja -nimikkeitä, jotka eivät ole terveydenhuolloin suojattuja ammattinimikkeitä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta? 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea!