ProWork valmennus Oy

Enemmän tuloksia

ProWork Valmennus Oy on täysin kotimainen yritys, joka tarjoaa koulutuksia, lyhytterapiaa, psykoterapiaa, coachingia, yritysvalmennusta sekä työnohjausta.

Etenkin käytännönläheiset ja tehokkaat koulutuksemme ovat saaneet suuren suosion ja erinomaista palautetta.

Ota yhteyttä rohkeasti!

Työkaluja haasteisiin​

Tavoitteemme on toimia joustavasti, eettisesti ja luotettavasti sekä asiakaslähtöisesti.

Coaching

Coachingilla on useita eri muotoja ja sitä voidaan hyödyntää monella tapaa eri organisaatioissa. Business coaching on johtamisen työkalu ja henkilöstön kehittämisen menetelmä, joka mahdolistaa toivotun muutoksen aikaansaamisen.

Työnohjaus

Työnohjaus on energian suuntaamista organisaation perustehtävän tutkimiseen, tukemiseen ja kehittämiseen. Esimiestyön koulutuksissa opit pukemaan osaamisesi ja yrityksesi vahvuudet sanoiksi, kuviksi ja tarinoiksi. Opit havaitsemaan sinun ja organisaatiosi menestystekijät nyt ja tulevaisuudessa.

Valmennus

Terapiavalmennus haluaa tarjota sinulle loistavan tarjottimen itseen tutustumista, harjoitteita, informaatiota ja kyselyitä täksi odotusajaksi. Kaikki se informaatio on hyväksiluettavissa kun terapiasi lopulta alkaa. Tänä aikana sinulle on varmasti kirkastunut uudella tavalla se, mihin terapiaan haluat mennä ja miutä siltä on oikeus odottaa.

Verkkokauppa

Meillä on tarjolla useita eri tuotteita, jotka voit ottaa käyttöön heti. Tutustu verkkokaupan tarjontaa ja osto valmennus tai koulutus jo heti tänään.